Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lamey niet in selectie voor PSV-Galatasaray


30 oktober 2006 - Ronald Koeman zal morgen (dinsdag) geen beroep doen op Michael Lamey. De oefenmeester van PSV geeft de voorkeur aan Michael Reiziger, zodoende zal Lamey genoegen moeten nemen met een plaats op de tribune. Koeman denkt Lamey niet nodig te hebben in de wedstrijd tegen de Turkse topclub.

"Dat zijn keuzes die je moet maken", aldus de oefenmeester in zijn perspraatje. "Helaas betekent dat ook dat er jongens moeten afvallen. Er zijn een hoop redenen waarom je een speler laat afvallen. In sommige wedstrijden kies je de ene optie en in het andere duel de andere. In dit duel denk ik niet dat ik twee vleugelverdedigers nodig heb op de bank."

Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Kromkamp, Da Costa, Alex en Salcido; Mendez (Aisatti), Simons, Afellay en Cocu; Koné en Farfan.

Wed 15 euro GRATIS op PSV-Galatasaray

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!