Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Afellay had liever nog niet willen kiezen


1 november 2006 - Ibrahim Afellay had liever nog niet willen kiezen tussen het nationale team van Nederland en Marokko. Nu Afellay is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal zal er op korte termijn een keuze moeten komen. Hoewel er is slechts sprake van een oefenduel tussen Nederland en Engeland, Afellay kan hierna ook nog altijd switchen.

Afellay in De Telegraaf: „Gelukkig is dit ook nog geen definitieve selectie, maar slechts een voorlopige. Daardoor heb ik nog de tijd om er over na te denken. Ik ga er de komende weken met mijn moeder, mijn broer en mijn begeleider goed over praten. Het moment dat ik moet kiezen komt steeds dichterbij. Het liefst had ik er nog even mee gewacht.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!