Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe bondscoach voor Suriname


1 december 2003 - Suriname heeft een nieuwe bondscoach gevondne in de naam van Edgardo Bone Bardi. De Uruguayaan moet het land proberen te leiden naar het WK 2006 in Duitsland. Mogelijk dat hij welkome versterkingen krijgt uit de Nederlandse competitie. De Surinaamse bond is namelijk bezig het voor elkaar te krijgen dubbele paspoorten te kunnen krijgen voor diverse spelers met Surinaamse roots die graag het land willen vertegenwoordigen.


Edgardo Bone Bardi volgt Andy Atmodmedjo op. De kwalificatiereeks van Suriname begint in februari en men hoopt dan al enkele belemde namen uit de Holland Casino Eredivisie te kunnen opstellen. Gedacht kan worden aan Regillio Vrede (FC Groningen), Purrel Frankel (Vitesse) en Orlando Engelaar (NAC Breda). Met dank aan http://www.regilliovrede.nl/Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!