Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeugdkeeper op de bank bij Feyenoord


3 november 2006 - Feyenoord kent een keepersprobleem. Patrick Lodewijks is komend weekend namelijk niet inzetbaar als tweede doelman door een blessure, ook zijn logische vervanger Sherif Ekramy zit in de ziekenboeg. Feyenoord coach Erwin Koeman zal als reservedoelman een keeper uit de jeugd mee moeten nemen.

Lodewijks kampt met een knieblessure, terwijl derde doelman Ekramy al enkele weken uit de roulatie is met een schouderblessure. Koeman zal nu een keus moeten maken tussen de 18-jarige Erik Cummins en de 17-jarige Erwin Mulder.

Erwin Koeman heeft nog meer problemen. Tim Vincken kon namelijk eveneens worden toegevoegd aan het lange lijstje van geblesseerde spelers. Koeman heeft nu ook geen echte rechtsbuiten, Castelen en De Ceulaer waren namelijk al geblesseerd. Ook de inzetbaarheid van Angelos Charisteas in het thuisduel tegen Vitesse is nog een vraagteken. De Griekse aanvaller heeft last van een lichte liesblessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!