Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord moeizaam voorbij Vitesse


5 november 2006 - Feyenoord heeft voor de derde keer op rij in de Eredivisie weten te winnen. Na de overwinningen op FC Twente en Roda JC werd er vanmiddag in de eigen Kuip met 2-1 gewonnen van Vitesse. Feyenoord kwam eindelijk weer eens in een duel op voorsprong maar Vitesse kwam door een omstreden doelpunt toch nog terug in het duel.

Danko Lazovic heeft zich niet populair gemaakt in de Rotterdamse Kuip. De aanvaller, tot afgelopen zomer nog onder contract in Rotterdam, scoorde na 59 minuten spelen de gelijkmaker. Het doelpunt was omstreden omdat vlak daarvoor Serginho Greene licht geblesseerd raakte en op de grond bleef liggen. Vitesse voetbalde door en dat resulteerde in de gelijkmaker. Na het doelpunt volgden een aantal opstootjes.

Feyenoord had al voor de treffer van Lazovic in de eerste helft de score geopend. Opnieuw was de start van Feyenoord bemoedigend maar gescoord werd er niet. Uiteindelijk viel de treffer na 24 minuten spelen. Het was Bahia die knap raak kopte uit een voorzet van Theo Lucius.

Na de 1-1 van Lazovic wist Feyenoord zich toch enigzins te herpakken. Uit een corner zou Theo Lucius tien minuten later al voor de 2-1 zorgen. In de resterende twintig minuten stopte Feyenoord met voetballen en kreeg het elftal van Erwin Koeman het nog erg moeilijk. Vitesse had kansen op de gelijkmaker, maar Henk Timmer hield Feyenoord op de drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!