Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga inzetbaar in topper tegen PSV


6 november 2006 - Ajax kan komende zondag gewoon een beroep doen op John Heitinga in de topper met PSV. De 22 jarige verdediger van Ajax kreeg gisteren in het competitieduel tegen Heracles Almelo de rode kaart. Vandaag kreeg hij van de openbare aanklager de strafeis te horen: twee duels waarvan een voorwaardelijk. Hierdoor moet Heitinga alleen het bekerduel tegen De nhaag laten schieten.


Het is nog onduidelijk of Heitinga akkoord zal gaan met het schikkingsvoorstel. De Amsterdammers waren namelijk woedend op de rode kaart, Henk ten Cate betrad zelfs het veld om zijn woede kenbaar te maken. Hier werd de oefenmeester van Ajax overigens niet voor bestraft.

Ten Cate: 'Hij was misschien iets te laat. Maar het was zeker geen rode kaart. We gaan die kaart aanvechten. Dat lijkt me logisch. Dit willen we niet zo maar over onze kant laten gaan.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!