Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Praatsessies bij De Graafschap


2 december 2003 - Trainer Frans Adelaar van De Graafschap heeft besloten uitvoerig met de spelers te praten over de tegenvallende prestaties van de club. Een deel van de selectie sprak maandag al met de coach over wat er allemaal mis is bij de Doetinchemmers. Vanmiddag praat een andere groep met Adelaar.

Normaal gesproken traint De Graafschap maandag en dinsdag tweemaal. Nu wordt alleen 's morgens getraind. Titelfavoriet De Graafschap staat 9e in de eerste divisie. De Doetinchemmers verloren van clubs als Stormvogels/Telstar en Cambuur. Tegen onder meer Dordrecht'90 en Eindhoven werd gelijkgespeeld. Zulke resultaten werden vooraf niet verwacht in de Achterhoek. (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!