Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente heeft interesse voor Granqvist


7 november 2006 - FC Twente heeft interesse in Andreas Granqvist, zo meldde Johan Derksen vanavond in het programma Voetbal Insite. De Zweedse verdediger staat in eigen land onder contract bij Helsingsborg IF. Eerder werd de verdediger al eens in verband gebracht met clubs als AZ, Liverpool en PSV.


Twente hoopt de verdediger in de winterstop te kunnen contracteren. De verdediger is een van de grootste talenten van zijn land. Het is onduidelijk hoe Helsingborg tegenover een transfer staat, duidelijk is wel dat Granqvist zijn loopbaan graag in Nederland wil vervolgen.

FC Twente probeert met de transfer in te spelen op een mogelijk vertrek van Peter Niemeyer. De Duitse speler heeft in Enschede een aflopend contract en staat in de belangstelling van enkele clubs uit de Bundesliga, waaronder topclub Werder Bremen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!