Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV doet bod op 17 jarige Chinese keeper


7 november 2006 - PSV heeft een bod van 800.000 euro gedaan op een van de meest talentvolle spelers uit China. Liu Jun, technisch directeur van Shanghai United, verklaarde in de Chinese krant China Youth Daily dat PSV een bod heeft gedaan op de 17 jarige doelman Wang Dalei.


Wang Dalei staat bekend als een van de grootste talenten van zijn land. De doelman liep al stage bij Internazionale en is ook de keeper van het Olympisch team van zijn land. Jun verwacht dat een transfer nog voor 31 december aanstaande zal zijn afgerond. Jun: ďAls de gesprekken goed verlopen zou de transfer voor 31 december rond moeten kunnen komen."

PSV is bereid Wang Dalei nog een half jaar aan Shanghai United te verhuren en hem daarna voor drie jaar aan zich te binden. Bij een mogelijke doorverkoop van Wang Dalei zal Shanghai United mee profiteren. Het zal dan recht hebben op 10% van de transfersom.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!