Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax eenvoudig langs ADO Den Haag


9 november 2006 - Ook Ajax bekerde weer een ronde verder. In een zeer matig gevulde Amsterdam ArenA, nog geen 10.000 fans kwamen op het duel af, rekenden de Amsterdammers met 2-0 af van ADO Den Haag. Ajax deed dat vanavond zonder Sneijder en Gabri die door trainer Henk ten Cate rust kregen in de aanloop naar de topper van komende zondag tussen Ajax en PSV.


Ook ADO Den Haag ging vanavond in Amsterdam niet voluit, het elftal van Frans Adelaar heeft eveneens zondag een belangrijke wedstrijd voor de boeg. Sparta Rotterdam is dan de tegenstander.

Ajax kwam al vroeg op voorsprong door een treffer van Jaap Stam. De verdediger kopte na acht minuten raak uit een voorzet van Rosales. In de tweede helft zou Huntelaar er in een niet al te boeiend duel 2-0 van maken.

Zowel Ajax als ADO Den Haag kende geen uitvallers met blessures en dat was vooraf ook het belangrijkste doel van beide trainers. Komende zondag wachten immers meer belangrijke wedstrijden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!