Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda voorzitter Theo Pickée overleden


2 december 2003 - Gisteren is na een lange onbegonnen strijd Roda JC voorzitter Theo Pickée overleden. Al ruim tien jaar was Pickée voorzitter van de club waar hij tot aan gisteren nog officieel aan verbonden was. Pickée was een van de grondleggers van het Parkstad Limburg Stadion. In zijn periode maakte de voorzitter onder meer twee maal het winnen van de Amstel Cup mee. Hij werd 65 jaar.


Namens deze weg wil VoetbalPlus.nl alle familie, vrienden, kennissen als wel Roda JC condoleren met dit verlies. Veel sterkte. Via de volgende link kan u het condoleance register tekenen.

Update 10.30 uur: de wedstrijd Roda JC - Ajax van komende vrijdag zal vanwege dit tragische feit geen doorgang vinden en is voorlopig uitgesteld.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!