Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Leonardo in januari naar Tottenham Hotspur'


10 november 2006 - Opnieuw eindigt een voormalig talent van de jeugdopleiding van Feyenoord bij een Britse topclub. Volgens de doorgaans zeer betrouwbare Engelse krant The Guardian maakt NAC aanvaller Leonardo in januari de overstap naar het Tottenham Hotspur van manager Martin Jol

Leonardo heeft bij NAC een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan van 750.000 euro, zijn contract in Breda zou ook komende zomer aflopen. De afgelopen weken werd de Braziliaanse aanvaller toch al in verband gebracht met verschillende clubs waaronder Osasuna en Wigan Athletic.

Nu maakt Leonardo dus de overstap naar Engeland. Leonardo was het grootste talent wat Feyenoord in de afgelopen tien jaar kende in de jeugdopleiding maar kwam in Rotterdam Zuid nooit tot volle bloei. In het verleden belandde ook andere jeugdspelers van Feyenoord bij topclubs in Europa, waaronder Robin van Persie (Arsenal), Evander Sno (Celtic) en Ebi Smolarek (Borussia Dortmund).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!