Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benjamin De Ceulaer wil weg bij Feyenoord


10 november 2006 - Benjamin De Ceulaer vertrekt in januari hoogstwaarschijnlijk bij Feyenoord. Trainer Erwin Koeman zal geen beroep meer doen op de Belgische aanvaller, terwijl De Ceulaer zelf ook naarstig op zoek is naar een nieuwe werkgever. ,,Ik wil ook niet meer verhuurd worden", aldus de aanvaller in Het Belang van Limburg.


,,Feyenoord weet dat het mij onheus heeft behandeld. Ik wil niets overhaast beslissen, want ik heb hier een mooie tijd gehad, maar er zijn meerdere clubs die interesse in mij hebben."

Feyenoord nam De Ceulaer in de zomer van 2005 over van het Belgische Sint-Truiden. De aanvaller werd direct doorverhuurd aan RKC Waalwijk. De Ceulaer kende een goed seizoen in Brabant en werd door Feyenoord afgelopen zomer teruggehaald. In totaal speelde De Ceulaer twee duels voor Feyenoord, de laatste weken zit de aanvaller regelmatig op de tribune.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!