Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda en Heerenveen spelen gelijk


10 november 2006 - NAC Breda kon de goede lijn van het bekerduel tegen FC Groningen vanavond niet doorzetten in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. In Breda kwam het elftal van Ernie Brandts tegen de Friezen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.


Afonso Alves zette SC Heerenveen al vroeg in het duel op een 1-0 voorsprong. De Braziliaanse aanvaller profiteerde optimaal van het te late stappen van Patrick Zwanswijk en opende zodoende na zes minuten spelen de score. Lange tijd leek het ook bij deze stand te blijven, al drong NAC Breda veelvuldig aan.

Uiteindelijk bracht Edwin de Graaf in de tweede helft NAC Breda alsnog een punt. Op aangeven van Maceo Rigters tekende de middenvelder voor de gelijkmaker.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!