Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV hoopt op terugkeer Johann Vogel'


14 november 2006 - PSV heeft interesse in een mogelijk terugkeer van Johann Vogel naar de club. De voorzitter van Real Betis Sevilla, de huidige werkgever van Vogel, verklaarde in de Spaanse krant Marca dat PSV interesse heeft in de Zwitserse middenvelder. Volgens Marca is Vogel een van de opties voor PSV om Cocu op te gaan volgen.

Johann Vogel verdiende in het seizoen 2004/2005 een transfer naar AC Milan. Zijn contract bij PSV liep af waardoor hij transfervrij de deur uitliep. In zijn eerste seizoen bij de Italiaanse topclub groeide Vogel niet uit tot een vaste waarde, waardoor hij afgelopen zomer vertrok naar Real Betis Sevilla. In Spanje kreeg hij het aan de stok met zijn trainer en hoeft dus ook niet te rekenen op veel speelminuten.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!