Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clarence Seedorf start bij Oranje in de basis


14 november 2006 - Clarence Seedorf maakt na een afwezigheid van ruim twee jaar en meer dan dertig interlands zijn rentree in de basisopstelling van het Nederlands Elftal. Zo veel is duidelijk na de laatste training van Marco van Basten in de Amsterdam ArenA. Morgen speelt Oranje een oefeninterland tegen een gehavend Engeland, Seedorf hoopt als centrale man op het middenveld de hoofdrol te gaan spelen.

Mocht hij in de armen springen van Marco van Basten, nadat hij gescoord heeft, dan levert dat 15 keer de inzet op. Dit blijkt uit de noteringen van Unibet. Scoort hij niet, bijvoorbeeld dankzij een gemiste penalty, dan krijgen alle deelnemers aan deze weddenschap hun inleg terug.

Wed 15 euro GRATIS op Nederland-Engeland


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!