Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voldoende interesse voor Cecilio Lopes


16 november 2006 - De kans is groot dat Cecilio Lopes in januari FC Dordrecht zal verlaten. Op dit moment zijn er drie clubs die concrete interesse hebben in de 27 jarige aanvaller. Volgens het Algemeen Dagblad hebben Willem II, Sparta en het Oekra´nse Stal Alchevsk inmiddels al navraag gedaan bij Dordrecht voor hun clubtopscorer.


Lopes heeft in Dordrecht nog een contract tot komend jaar zomer, dan zal hij transfervrij de overstap kunnen maken naar elke gewenste club. Daarnaast heeft Lopes een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan.er.

"FC Dordrecht heeft aangegeven dat ik de kans moet grijpen als die zich voordoet. Er zijn verschillende clubs in Nederland die me willen hebben, maar een buitenlands avontuur lijkt me ook leuk", aldus Lopes in het Algemeen Dagblad.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!