Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weet van AZ te winnen


18 november 2006 - Feyenoord is weer helemaal terug in de Eredivisie. Het elftal van Erwin Koeman was vanavond in Rotterdam zeker niet beter dan AZ maar won wel en kon daarmee opnieuw drie punten bijschrijven. In een boeiend duel won Feyenoord met 3-2 van AZ. Het was Nicky Hofs die twee keer wist te scoren.


AZ verliest zodoende opnieuw een 'topwedstrijd', eerder verloor het ook al van PSV. Feyenoord kreeg van AZ in De Kuip het initiatief maar AZ begon beter. Het was gevaarlijk. Het was echter Feyenoord dat op voorsprong kwam. Nick Hofs wist met een vrije trap Job Bulters te passeren.

Lang kon Feyenoord niet genieten van de voorsprong. Een intikker van Demy de Zeeuw bezorgde AZ al binnen enkele minuten de gelijkmaker. Het zou in Rotterdam ook de ruststand zijn, al had AZ nog wel enkele kansen om op voorsprong te komen. Henk Timmer wist met een aantal reddingen een achterstand te voorkomen.

Feyenoord zou weer op voorsprong komen door Timothy Derijck, de talentvolle Belg begon voor het eerst in de basis en niet onverdienstelijk. Opnieuw zou AZ terug komen. Dit maal was Danny Koevermans de doelpuntenmakers.

Het slotakkoord was echter voor Feyenoord, die als onverzettelijk kon worden getypeerd. Het was opnieuw Nick Hofs die scoorde, dit maal op aangeven van Boussaboun. Met nog negen minuten voor tijd wist AZ zich niet meer terug te knokken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!