Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal praat met nieuwe hoofdsponsor


3 december 2003 - RBC Roosendaal heeft al een aantal gesprekken met een potentiŽle hoofdsponsor gevoerd. De club hoopt op korte termijn rond te komen voor in elk geval de rest van het seizoen. RBC zit al het hele seizoen zonder hoofdsponsor. Dat gat wordt nu ingevuld door BVR en ASK Romein, die een stap terugdoen als de club een hoofdsponsor heeft.


Voorzitter Jan Pollemans: 'In het begin van het seizoen sprongen gesprekken vaak af, omdat bedrijven bang waren dat we het slecht zouden doen in de eredivisie. Nu ligt dat anders. Er wordt gesproken, maar we gaan niet juichen voordat het definitief rond is.' In dat kader houdt Pollemans de naam nog even voor zichzelf. (BN De Stem / RBC.surft.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!