Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag ontslaat Frans Adelaar


20 november 2006 - Frans Adelaar is niet langer de trainer van ADO Den Haag. Vandaag maakte het bestuur van de club uit de Residentie dat bekend. Het ontslag is het gevolg van de slechte prestaties in de competitie. ADO Den Haag bivakkeert momenteel op de achttiende plaats in de Eredivisie. Adelaar is dit seizoen de eerste trainer die ontslagen wordt.


Al lange tijd vroegen de fans van ADO Den Haag om het ontslag van Frans Adelaar. Gisteren werd bij een 3-0 achterstand tegen Vitesse het veld zelfs bestormd door tientallen fans. Ook deze supporters vroegen het bestuur om Adelaar te ontslaan.

Op de website van ADO Den Haag is het volgende te lezen: "ADO Den Haag betreurt ten zeerste het feit dat er een situatie is ontstaan waarin de hoofdtrainer zijn functie niet meer op normale wijze kan uitoefenen. Als gevolg hiervan hebben ADO Den Haag en haar hoofdtrainer in onderling overleg besloten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beŽindigen."

De 55 jarige Adelaar was sinds 1 juli 2004 trainer van ADO Den Haag. Eerder was Adelaar succesvol werkzaam voor FC Utrecht. In zijn eerste twee seizoenen in Den Haag wist hij de nacompetitie te ontlopen, dat wordt dit seizoen ondanks een aantal versterkingen een moeilijk karwei. Voorlopig zullen de taken van Adelaar worden waargenomen door de assistent-trainers Lex Schoenmaker en Marco Gentile.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!