Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vijf clubs hebben interesse in Benjamin De Ceulaer


20 november 2006 - Benjamin De Ceulaer hoeft over belangstelling niet te klagen. De Belgische aanvaller zit op een zijspoor bij Feyenoord en mag de club in de winterstop gaan verlaten. In totaal zijn er vijf clubs die concrete belangstelling hebben. Het gaat hierbij om RKC Waalwijk, Willem II, FC Utrecht, Vitesse en het Belgische KRC Genk.

De 22 jarige aanvaller werd door Feyenoord in de zomer van 2005 gecontracteerd. De rechtsbuiten kwam niet direct over van Sint Truiden maar werd in zijn eerste contractjaar verhuurd aan RKC Waalwijk. In Noord Brabant maakte De Ceulaer voldoende indruk om afgelopen zomer naar Rotterdam te worden gehaald.

Dit seizoen kwam De Ceulaer slechts tweemaal in actie. Ondanks de blessure van Romeo Castelen had trainer Erwin Koeman geeft vertrouwen in de aanvaller. De laatste weken zit De Ceulaer zelfs op de tribune.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!