Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Co Adriaanse hoopt op club uit Bundesliga


22 november 2006 - Co Adriaanse wil zijn trainersloopbaan niet gaan vervolgen bij ADO Den Haag, zo heeft zijn woordvoerder laten weten aan de pers. Adriaanse werd door vele personen binnen ADO Den Haag genoemd als de best mogelijke optie, nu blijkt dus dat de succescoach niet haalbaar is.


'Co heeft geen interesse', aldus zijn woordvoerder Willem Zeijlmans in De Telegraaf weten. 'Co haalde met AZ de halve finale van de UEFA Cup, maakte een droomtransfer naar Porto, werd daar kampioen van Portugal en won de beker. Met die prijzen op zijn cv wil hij wachten op een interessante buitenlandse club, waarbij de Bundesliga zijn voorkeur heeft.'

En dat is niet alles. Adriaanse heeft nog altijd een financieel conflict met de clubleiding van FC Porto waar hij begin dit seizoen onverwacht opstapte. 'Hij heeft de kampioenspremie, bekerpremie en nog drie maanden salaris tegoed', aldus Zeijlmans.

Adriaanse werkte tussen 1988 en 1992 als coach op het Zuiderpark voor ADO Den Haag.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!