Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martijn Meerdink komt met de schrik vrij


23 november 2006 - Martijn Meerdink is naar nu bekend afgelopen dinsdag zwaar gecrasht met zijn auto. De aanvaller kwam daarbij samen met zijn zoontje met de schrik vrij. De dertigjarige speler van AZ in het Noordhollands Dagblad: "Ik heb de dood in de ogen gekeken"


Meerdink verloor op de A12 tussen Winterswijk en zijn woonplaats Heerhogewaard de controle over het stuur. Vervolgens werd de auto van de aanvaller gelanceerd door een bult in de berm. "Ik sta nog te trillen op mijn benen", aldus Meerdink. "Ik raakte een paar bomen, maar gelukkig niet frontaal. Ik heb echt geluk gehad."

De 30 jarige Meerdink speelt sinds 2002 voor AZ. De aanvaller kwam voor het elftal van Louis van Gaal voor het laatst in actie half oktober dit jaar. Meerdink is niet zeker meer van zijn plaats bij AZ, de afgelopen weken zat de aanvaller zelfs een aantal malen op de tribune. Meerdink speelde op 1 maart 2006 tot dusver zijn enige interland voor het Nederlands Elftal, tegenstander was toen in een oefenduel Ecuador.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!