Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord vergeet tegen Blackburn te winnen


23 november 2006 - Feyenoord heeft vandaag de kans laten liggen zichzelf een uitstekende uitgangspositie te verschaffen voor het bereiken van de volgende ronde. Er werd in de eigen Kuip met 0-0 gelijkgespeeld tegen Blackburn Rovers. Na een aarzelende start kon Feyenoord het duel controleren en had men een aantal kansen om op voorsprong te komen.

Het zat Feyenoord vandaag niet mee. Het elftal van Erwin Koeman speelde misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen, vergaarde zelfs kansen maar kwam niet tot scoren. Het drong haar wil op aan de nummer vijftien van de Premier League, Blackburn Rovers waar Ooijer aanvoerderi s.

In de eerste helft was daar bijna een glansrol voor Angelos Charisteas. De Griekse aanvaller speelde de eerste helft zeer goed en verschafte zich ook zelf de mogelijkheid om de score te openen. Charisteas ontdeed zich knap van drie Blackburn verdedigers maar vond daarop Friedel op zijn weg. Niet veel later kwam Hofs net niet goed uit op een voorzet van Buijs, anders had Hofs de bal alleen nog maar hoeven binnen te schieten.

Vlak na rust kwam Feyenoord direct opzetten en had Charisteas iets te veel tijd nodig op een voorzet van Buijs. In het restant van het duel zakte Charisteas ver terug in vergelijking met zijn spel in de eerste helft maar stonden anderen weer op. Feyenoord behield balbezit maar kon niet veel verder komen dan een aantal afstandsschoten.

Pas in de slotfase van het duel wist Blackburn Rovers iets terug te doen. Zo schoot Savage acht minuten voor tijd maar net voorlangs. Feyenoord hield daarmee stand en bleef dus steken op een 0-0 gelijkspel. Toch klonk er tevredenheid in Rotterdam door het goede spel, er had echter zeker meer ingezeten voor het elftal van Erwin Koeman.

Door het resultaat is Blackburn Rovers na drie duels te hebben gespeeld verzekerd van de volgende ronde. Het elftal van manager Mark Hughes heeft nu 7 punten. Het Franse Nancy volgt met 4 punten uit 2 duels. Feyenoord speelde eveneens 2 wedstrijden en heeft 2 punten. Nummer vier FC Basel speelde drie duels, waarvan twee thuis, en heeft 2 punten. Wisla Krakow heeft nog 0 punten uit 2 duels.

Volgende week donderdag moet Feyenoord op bezoek bij het Franse Nancy, terwijl Wisla Krakow in Polen Basel zal ontmoeten. Indien Feyenoord ook volgende week donderdag gelijk zal spelen, doet men zeer goede zaken. Feyenoord won of verloor dit seizoen in Europees verband nog niet, tot dusver speelde men vier keer gelijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!