Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior haalt uit naar Heracles


25 november 2006 - Excelsior haalde vandaag uit naar Heracles Almelo. Op Woudestein werd het maar liefst 6-1 voor het elftal van Ton Lokhoff. Heracles moet daarmee wachten op de eerste uitoverwinning van het seizoen, terwijl Excelsior een van de grootste zeges boekte in de Eredivisie in haar clubhistorie.


Heracles kwam vanavond nog wel op voorpsrong door een treffer van Everton. Heracles pakte daarme na vijftien minuten spelen de voorsprong. Nog voor rust zou Excelsior de leiding pakken door treffers van Slory ('31) en Van Nieuwstadt ('45).

Al vlak na rust moest Heracles verdediger Peter Reekers het veld met een rode kaart verlaten, daarmee was het verzet van Heracles gebroken. Via Luigi Bruins ('54), Steur ('58), opnieuw Bruins ('69) en Grot ('78) liep Excelsior uit naar een grote zege.



Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!