Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje in tweede groep voor loting WK


3 december 2003 - Het EK moet nog beginnen maar binnenkort wordt toch al de loting verricht voor het WK 2006 in Duitsland. Nu al is bekend geworden dat Nederland in de tweede poule zit waardoor men zeker een topland zal treffen in de kwalificatiewedstrijden. Wel is duidelijk dat men onder meer Ierland, Denemarken en BelgiŽ zal ontlopen in deze wedstrijden. Ook zij zijn ingedeeld in de tweede pot.


In de eerste pot zitten Frankrijk, Portugal, Engeland, TsjechiŽ, Spanje, ItaliŽ, Zweden en Turkije. In de tweede pot zitten naast Oranje ook BelgiŽ, Denemarken, KroatiŽ, Polen, Rusland, SloveniŽ en Ierland. Komende vrijdag zal er geloot worden en is er veel meer bekend. VoetbalPlus.nl is erbij!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!