Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax blijft na nederlaag in crisis


30 november 2006 - Ajax zit nog altijd in een diep dal. Vandaag vergooide men haar kansen op een goede uitgangspositie in de UEFA Cup. Bij winst vanavond in de eigen Amsterdam ArenA tegen het Spaanse Espanyol had men een uitstekende uitgangspositie gehad bij de knock-out fase van dit toernooi. Nu werd er vandaag met 2-0 verloren tegen een Espanyol wat niet eens in de sterkste opstelling aantrad.

Het loopt de laatste weken niet echt in Amsterdam. Na de nederlaag in de eigen Amsterdam ArenA tegen PSV is het spel alleen maar berg af gegaan. Er werd op eigen veld gelijkgespeeld tegen FC Twente, terwijl er afgelopen weekend werd verloren van Sparta Rotterdam. Die katers kon men vanavond wegspoelen tegen Espanyol maar dat pakte toch heel anders uit.

Al in de eerste helft zou Espanyol de leiding pakken en deze ook niet meer uit handen gegeven. Het was Walter Pandiani die Espanyol na 36 minuten spelen op voorsprong zette. In de tweede zou Corominas er twaalf minuten voor tijd 2-0 van maken wat ook de eindstand zou zijn geweest.

Het spel van Ajax was opnieuw niet groots te noemen. Het was allemaal in een te laag, vrijblijvend, tempo. Ook miste Ajax de overtuiging dat het tegen Espanyol kon winnen. Ajax moest het vanaf wel doen zonder een aantal basiskrachten zoals bijvoorbeeld de absolute leider Jaap Stam, Emanuelsson was geschorst en Perez was door Ten Cate naar huis gestuurd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!