Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II test twee Nigeriaanse aanvallers


1 december 2006 - Willem II heeft momenteel twee Nigeriaanse aanvallers op proef. Het gaat hier om Oluwasegun Abiodun en Popoola Waidi Rotimi. De club van trainer Dennis van Wijk is al langer op zoek naar offensieve versterkingen en geeft nu dus een kans aan dit Nigeriaanse duo.


Abiodun speelde de afgelopen maanden in de Noorse competitie. Het seizoen is daar inmiddels afgelopen en de aanvaller zou met Hamarkameratene op de voorlaatste plaats in de competitie eindigden. De 22 jarige Nigeriaan speelde er zestien competitieduels en scoorde vijf maal. Het was al weer het derde seizoen voor de aanvaller in Noorwegen.

Rotimi komt rechtstreeks over uit de Nigeriaanse competitie. De negentienjarige aanvaller speelde tot dusver voor Union Bank in eigen land.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!