Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk pakt drie punten tegen Sparta


1 december 2006 - RKC Waalwijk heeft vanavond drie punten overgehouden aan het treffen met Sparta Rotterdam. Een zondagsschot van Dusley Mulder betekende vijf minuten voor tijd de beslissing in dit degradatieduel. Door de treffer van Mulder won RKC Waalwijk de wedstrijd vanavond met 2-1.


Afgelopen week werd trainer Adri Koster bij RKC Waalwijk ontslagen, als voorlopige vervanger werd Adri Bogers voor de groep gezet. Er hoefden geen wonderen van Bogers worden verwacht, zo kondigde de tijdelijke coach zelf aan, toch werd er vanavond dus gewonnen van concurrent Sparta Rotterdam.

Groots was het in Waalwijk echter niet. Bij de thuisploeg ontbrak het logischerwijs aan zekerheden, terwijl Sparta de goede reeks van gewonnen duels wilde doorzetten. Toch zou RKC Waalwijk vanavond op voorsprong komen. Bij een ingooi van Cerezo Fung a Wing ging Sparta doelman Josot Terol opzichtig in de fout, Pius Ikedia wist hierop met het hoofd te scoren. Hierna kwam juist Sparta meer in de wedstrijd en vlak voor rust volgde dan ook de terechte gelijkmaker, Jeffrey Vlug was de doelpuntenmaker.

In de tweede helft was er weinig te beleven. RKC Waalwijk zou uiteindelijk de drie punten in eigen huis houden door een schitterend schot van Dusley Mulder, Sparta doelman Josot Terol was ditmaal echt kansloos.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!