Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter wil niet meewerken aan transfer Maxwell


2 december 2006 - Inter Milan wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer van Maxwell naar PSV. De Eindhovense club had de Braziliaanse verdediger graag in januari willen huren, kopen was geen optie. Koeman in het Algemeen Dagblad: "De salarissen die in ItaliŽ worden betaald, zijn voor ons onhaalbaar. Maar als we hem een half jaar kunnen huren, zou ik daar wel een voorstander van zijn. Als je praat over het geven van aanvallende impulsen aan een elftal dan is hij de beste linksback die ik ken."

De zaakwaarnemer van Maxwell, Mino Raiola, ziet nog mogelijkheden: "Hij wil voetballen en heeft een heel bijzondere band met Ronald Koeman. Verkopen is sowieso onbespreekbaar. Maar er kan een situatie ontstaan waarin het voor alle partijen gunstig is dat Maxwell een half jaar bij PSV speelt. Inter heeft al eerder aangetoond dat het een club is die in menselijk opzicht goed in elkaar zit. Het is ook in het belang van Inter als Maxwell weer op topniveau komt."

Ondertussen is PSV op zoek naar mogelijke clubs waar men Roy Beerens, Pepe Pla en Juan Carlos Carrizo kunnen stallen. Het drietal spelers moet ervaring opdoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!