Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ zoekt contact met Ronald Waterreus


2 december 2006 - Ronald Waterreus geeft AZ komende maandag duidelijkheid of hij al dan niet tot het einde van het kalenderjaar 2006 bij de club onder de lat zal staan. De doelman wacht eerst nog op uitsluitsel van een club uit de Verenigde Staten.


Waterreus heeft altijd de wens uitgesproken om zijn loopbaan in Amerika af te sluiten. New York Red Bulls zal nog dit weekend uitsluitsel geven of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

"Waterreus wil tot januari voor AZ spelen als New York Red Bulls laat weten dat hij kan komen", aldus zaakwaarnemer Kees Ploegsma. "Ronald stopt meteen met voetballen als hij niet in Amerika aan de slag kan. Dan wil hij ook niet voor een paar duels naar AZ."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!