Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk vertrekt na dit seizoen bij Dortmund


2 december 2006 - Bert van Marwijk vertrekt na dit seizoen bij Borussia Dortmund. De oefenmeester had in Dortmund nog een verbintenis tot de zomer van 2008 maar de clubleiding zal meewerken aan een vroegtijdig vertrek. Het nieuws werd vanmiddag bekend na de 1-0 overwinning van Dortmund tegen VFL Wolfsburg.


Enkele maanden geleden tekende Van Marwijk nog voor twee seizoenen bij in Dortmund. Sinds die tijd is er op de achtergrond veel veranderd. Een aantal mensen van de clubleiding zag Van Marwijk liefst zo snel mogelijk vertrekken.

De 54 jarige Van Marwijk is sinds de zomer van 2004 werkzaam voor Borussia Dortmund. Eerder werkte Van Marwijk succesvol bij Feyenoord waar het in 2002 de UEFA Cup won. Van Marwijk coachte voor zijn periode bij Feyenoord nog Fortuna Sittard.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!