Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV moeizaam voorbij Vitesse


2 december 2006 - PSV heeft vanavond met 1-0 gewonnen in Arnhem van Vitesse. De regerend landskampioen en huidig koploper in de Eredivisie had het vandaag bijzonder lastig maar door een fraaie goal van Mendez en uitstekend keeperswerk van Gomes bleef PSV op de been.

Vitesse had vandaag de betere kansen, zowel in de beginfase van het duel als ook tegen het einde van de wedstrijd. Het was aan Gomes te danken dat onder meer Lazovic niet aan scoren zou komen. Een van de eerst de beste kansen van PSV was direct raak. Een afstandsschot van Mendez vloog na twintig minuten achter Vitesse doelman Harold Wapenaar.

In het restant van het duel wist PSV het duel nooit echt te beslissen, ook de controle was weg. De verdediging van PSV had de handen vol aan de Vitesse aanvallers maar wist dankzij Gomes de nul te houden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!