Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil af van marketingcontract met Skycomm


4 december 2003 - De geruchten waren er al langer maar vandaag komt het Algemeen Dagblad met de bevestiging. PSV is in onderhandeling met het Zuid-Koreaanse marketingbureau Skycomm over het afkopen van het marketingcontract dat beide partijen eerder dit jaar ondertekenden.


PSV zou elk jaar 4 miljoen dollar krijgen in ruil voor de commerciŽle en televisie rechten in Zuid-Korea. Voor dit jaar is pas 2,2 miljoen dollar betaalt, voornamelijk komt dit geld uit de televisierechten die PSV in het Aziatische land wist te verkopen. Sponsors blijken voorlopig niet staan te trappelen voor de Eindhovense club.Het marketingbureau is er dus niet in geslaagd het contract voor hun rendabel te maken en weet zich geen raad. PSV wil nu van het contract af aangezien Skycomm niet aan haar verplichtingen heeft voldaan. Het is onduidelijk of PSV door dit voorval een stapje terug moet doen in de begroting.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!