Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax boekt grote overwinning op Willem II


3 december 2006 - Het ging de laatste weken bij Ajax niet lekker. Vandaag schudde het elftal van Henk ten Cate echter alle frustratie van zich af. Willem II zag een ontketend Ajax. Na 22 minuten spelen had Ajax al een 4-0 voorsprong in handen, het duel zou uiteindelijk eindigen in een 6-0 overwinning.


Tom de Mul was in de eerste helft betrokken bij bijna alle treffers. De Belgische aanvaller kreeg alle ruimte van zijn directe tegenstander Valencia en maakte daar handig gebruik vna. Zo kwam Ajax door doelpunten van Zdenek Grygera ('4), Urby Emanuelson ('9), Nicolae Mitea ('19) als snel op het spoor van een ruime overwinning. Klaas-Jan Huntelaar ('22) maakte er zelfs 4-0 van met een schitterende omhaal.

Voor rust maakte Huntelaar er ook ngo eens 5-0 van. De aanvaller kende een moeizame periode waarin hij niet aan scoren toekwam. In de competitie scoorde hij met de wedstrijd tegen Willem II meegerekend slechts zes maal in veertien duels.

De wedstrijd was na de 5-0 echter nog niet ten einde, Ajax ging logisch in een lager tempo spelen en zou nog maar 1 keer tot scoren komen. Het was Tom de Mul die na 78 minuten spelen scoorde. Vlak daarna moest zijn directe tegenstander Valencia er met twee keer geel van af.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!