Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'NEC hoopt op Resit Schuurman'


3 december 2006 - NEC hoopt in januari wanneer de transfermarkt weer opengaat Resit Schuurman te kunnen overnemen van FC Twente, zo melden verschillende bronnen rond NEC waaronder de doorgaans zeer betrouwbare website ForzaNEC.nl. De 27 jarige Schuurman kwam dit seizoen nog niet in actie voor FC Twente en kan de club dan ook transfervrij verlaten.

Resit Schuurman begon zijn profloopbaan bij Go Ahead Eagles waar hij uiteindelijk in de zomer van 2001 een transfer naar NEC wist te verdienen. In Nijmegen was Schuurman, die zowel op het middenveld als in de verdediging kan worden ingezet, drie jaar lang een vaste waarde. Schuurman speelde precies honderd competitieduels.

In 2004 was daar de transfer naar FC Twente. Na een goed eerste seizoen waar hij 32 duels speelde kwam Schuurman daarna eigenlijk nauwelijks meer in actie. Vorig seizoen speelde Schuurman tien duels en dit seizoen kwam de rechtspoot al helemaal niet meer in actie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!