Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda ziet Cristiano als vervanger Leonardo


4 december 2006 - Het is bij NAC Breda niet meer de vraag of Leonardo vertrekt alleen nog maar wanneer. Inmiddels is de club dan ook al op zoek naar een vervanger van de Braziliaanse aanvaller. Cristiano dos Santos Rodriques staat daarbij bovenaan het verlanglijstje. De 25 jarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Roda JC naar FC Basel maar komt in Zwitserland niet altijd aan spelen toe.


Cristiano speelde tussen 1996 en 2002 ook al voor NAC Breda. In de zomer van 2002 haalde Cristiano samen met zijn boezemvriend Sergio de woede van NAC op hun hals door transfervrij naar Roda JC te vertrekken. In Kerkrade speelde Cristiano de afgelopen vier seizoenen. Een overgang naar de Zwitserse topclub FC Basel was het gevolg. Na een goede start is Cristiano momenteel vooral bankzitter.

De Braziliaanse aanvaller heeft in Basel nog een contract tot de zomer van 2009. Het is onbekend of Basel van plan is mee te werken aan een transfer.

Voetbalreizen.nl, informatie over voetbalreizen naar tientallen steden waaronder Londen, Hamburg, Liverpool maar ook Basel. Voetbalreizen.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!