Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ legt Ronald Waterreus vast


4 december 2006 - AZ heeft met Ronald Waterreus een akkoord bereikt over een contract tot het einde van het lopende seizoen. De 36 jarige doelman heeft echter wel een optie in zijn contract om hier tussentijds onderuit te komen indien er een akkoord zal worden bereikt met een club uit de Verenigde Staten. AZ was dringend op zoek naar een ervaren doelman na de blessures van Didulica en Sinouh.


Door blessures van Joey Didulica en Khalid Sinouh moest AZ trainer Louis van Gaal de afgelopen weken een beroep doen op de jonge onervaren Job Bulters. Door de ernst van de blessures zag AZ zich genoodzaakt op zoek te gaan naar een extra keeper. In Waterreus die in zijn loopbaan eerder onder contract stond bij Roda JC, PSV, Glasgow Rangers en Manchester City heeft men die nu gevonden.

"We willen bij AZ een topclub worden, dus dan moeten we snel handelen. En dat hebben we dan ook gedaan", aldus Van Gaal over de keuze voor Waterreus op AZ.nl. "Deze maand hebben we veel belangrijke wedstrijden en dan wordt de druk groot. Ook op de herstellende keepers Didulica en Sinouh. Door de tijdelijke komst van Waterreus neemt de druk op hun revalidatieproces ook wat af, dat komt ons ook goed te goede. Het is gewoon een win-win-situatie."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!