Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen aast op Martijn Meerdink


4 december 2006 - FC Groningen hoopt zich in januari, wanneer de transfermarkt weer opegenaat, te versterken met Martijn Meerdink. De 30 jarige aanvaller zit bij AZ op een dood spoor en zou de club uit Alkmaar dan ook mogen verlaten. Eerder gaf Meerdink te kennen de voorkeur te geven aan een overgang naar de Bundesliga, maar mogelijk ziet de aanvaller Groningen als een goed alternatief.


Vorig seizoen behoorde Meerdink nog tot de vaste basiskrachten bij AZ, de aanvaller schopte het zelfs in maart van dit jaar nog tot het Nederlands Elftal. Meerdink mocht zijn opwachting maken in de vriendschappelijke interland tegen Ecuador.

FC Groningen ziet in Martijn Meerdink de logische opvolger van de naar Feyenoord vertrokken Danny Buijs. Opvallend aangezien bij het vertrek van Buijs door Groningen juist naar buiten werd gebracht dat men de opvolging in de eigen selectie al had gevonden. Van die stelling komt FC Groningen nu terug en hoopt het Meerdink voor meerdere seizoenen te kunnen vastleggen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!