Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ghana nodigt Telstar spits Bossman uit


4 december 2006 - De 21 jarige Richmond Bossman kan zich aan het einde van de maand gaan opmaken voor een trainingsstage met het Olympisch team van Ghana. De aanvaller is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in de selectie van Stormvogels Telstar. Bossman scoorde dit seizoen negen maal in negentien competitieduels.


Richmond Bossman was door de Ghanese voetbalbond uitgenodigd om van 1 tot en met 7 december deel te namen aan een trainingsstage in Frankrijk. Op korte termijn kon Bossman niet aan alle formaliteiten voldoen en is in overleg met de nationale bond van Ghana besloten om van 24 tot en met 30 december deel te nemen aan een trainingsstage van het Olympisch team. Deze stage zal in het Afrikaanse land worden afgewerkt, ook zal er dan een oefenduel worden gespeeld.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!