Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schulp niet langer meer bij selectie De Graafschap


4 december 2003 - Dennis Schulp is door De Graafschap coach Frans Adelaar uit zijn selectie gezet. Het is al weer de tweede maal dit seizoen dat de aanvaller wordt verbannen, Adelaar heeft al laten weten dat Schulp dit seizoen niet meer met de hoofdmacht mag meetrainen.


Schulp werd begin dit seizoen al uit de selectie gezet maar na een verzoeningsgesprek kreeg de voormalig aanvaller van onder meer Ajax, Willem II en NEC een tweede kans. Nu heeft Schulp deze tweede kans verprutst.Adelaar tegenover dagblad De Gelderlander: "Ten eerste droeg hij niet bij aan een hoger niveau op de trainingen. Verder had hij geen goede invloed op de rest van de selectie en het stoorde ons ook dat hij niet meewerkte aan een vertrek naar een andere club. Onlangs kon hij weer naar een club in het buitenland, maar hij ging er niet op in." Eerder dit seizoen weigerde Schulp ook naar Dordrecht 90 te vertrekken.Schulp is volgens Adelaar de rest van het seizoen niet meer welkom bij de trainingen van De Graafschap-selectie. "Hij mag nog wel meetrainen bij het tweede elftal, maar ook in dat team zal hij niet aan spelen toekomen", aldus de coach in De Gelderlander.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!