Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar maakt rentree bij Jong Feyenoord


4 december 2006 - Ron Vlaar heeft zijn rentree in wedstrijdverband gemaakt in een speciaal daarvoor ingelast oefenduel tussen Jong Feyenoord en Jong FC Den Bosch. De rechtsbenige verdediger was de afgelopen 3,5 maand uit de roulatie vanwege een voetblessure. Vandaag speelde de tweevoudig international een uur mee met de beloftenploeg van Feyenoord.


Vlaar kwam dit seizoen alleen in het eerste competitieduel in actie. In en tegen FC Groningen wist Vlaar het niet de hele wedstrijd vol te houden. Nu was er dan eindelijk de rentree na een vervelende voetblessure.

‘Het ging wel lekker’, aldus de 21 jarige Vlaar tegenover Feyenoord.nl. ‘Ik merk wel dat ik na zo’n lange afwezigheid een klein beetje het gevoel miste en na 35 minuten zat ik er redelijk doorheen. Na de rust ging het wel weer goed. Ach, die wedstrijdconditie komt vanzelf wel weer terug. Ik moet het niet overhaasten. Ik ben in ieder geval dolblij dat ik er nu weer lekker tegenaan kan gaan.’

Opstelling Jong Feyenoord: Mulder; Barends, Vlaar (Anes Ribeiro '60), J. Buijs, Hammouti; Lensky (Ramos '45), Degeling (Sammuel '35), Davids; De Haan, Kogeldans (Sardar '68) en MagrăoVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!