Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayer Leverkusen aast op Michael Lamey


4 december 2006 - Michael Lamey lijkt PSV in januari wanneer de transfermarkt weer opent te verlaten, zo meldt Voetbal International. De 26 jarige verdediger staat nadrukkelijk in de belangstelling van een aantal buitenlandse clubs. Nu heeft ook het Duitse Bayer Leverkusen concrete interesse. PSV coach Ronald Koeman doet de afgelopen wedstrijden geen beroep meer op Lamey.


Lamey was aan het begin van dit seizoen nog de linksback van PSV. Inmiddels is de verdediger deze plaats verloren aan de Mexicaanse verdediger Carlos Salcido. Voor zijn favoriete rechtsbackpositie moet Lamey op dit moment Jan Kromkamp en Michael Reiziger voor zich dulden.

De geboren Amsterdammer heeft in Eindhoven nog een contract tot en met de zomer van 2007 en zou na dit seizoen dus transfervrij bij PSV kunnen vertrekken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PSV mee wil werken aan een vroegtijdig afscheid van Lamey om zo nog een kleine transfersom te ontvangen.

Naast Bayer Leverkusen heeft ook het Spaanse Real Betis Sevilla meer dan normale belangstelling in de verdediger. De Spaanse subtopper heeft echter Belgisch international Anthony Vandenborre bovenaan haar verlanglijstje staan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!