Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord krijgt 25 miljoen te investeren in selectie'


4 december 2006 - Feyenoord staat voor ingrijpende veranderingen. De Commissie Kerkum kwam vandaag met een aantal bindende adviezen. Een aantal sponsoren ziet het in deze plannen zitten en het lijkt er nu ook op dat er voor de technische leiding ruimte komt om in de spelersgroep te gaan investeren. Er zou ongeveer 25 miljoen euro vrijkomen.


Johan Derksen meldde vanavond in het RTL 7 programma Voetbal Insite dat er een grote kans is dat Feyenoord binnenkort over 25 miljoen euro kan gaan beschikken en daarmee een kwaliteitsimpuls kan geven aan de huidige selectie.

Vijf externe investeerders zouden ieder vijf miljoen euro willen storten op de bankrekening van Feyenoord. Het zou gaan om invloedrijke zakenlieden, het is op dit moment onbekend om welke personen dan wel bedrijven het gaat. In het verleden waren zakenlieden als Hans Brus en Michael Perridon bereid Feyenoord te helpen, mogelijk dat deze dit nu opnieuw doen.

De investeerders wilden eigenlijk pas met de plannen naar buiten komen als de UEFA een uitspraak heeft gedaan over de ongeregeldheden bij het duel Nancy-Feyenoord. Een uitspraak waarbij Feyenoord langdurig uit Europa zal worden verbannen kan namelijk grote gevolgen hebben voor bereidwillendheid van spelers om naar Rotterdam te komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!