Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Baan aan de slag voor Australische voetbalbond


5 december 2006 - Rob Baan gaat aan de slag voor de Australische voetbalbond, dat maakte de FFA dinsdag zelf bekend. Baan zal per 1 januari 2007 in dienst treden als technisch directeur van de Socceroos, tot juli 2007 zal hij deze functie moeten combineren met die van coach van de Olympische selectie. Been was tot voor kort technisch directeur van ADO Den Haag.


Baan werkte slechts een half jaar als technisch directeur bij ADO Den Haag, eerder was hij in eenzelfde functie werkzaam bij Feyenoord en Al Jazira. Ervaring bij een nationale bond deed Baan in twee periodes op bij de KNVB. Baan was daar nog enige tijd coŲrdinator van de nationale jeugdselecties.

"Dit is een belangrijke fase in de ontwikkeling van het voetbal in AustraliŽ. Ik ga proberen daar een bijdrage aan te leveren," Aldus Rob Baan in een korte reactie.

Rob Baan moet Australische talenten gaan lokaliseren en daarnaast de typische Australische voetbalstijl aanmoedigen. In zijn functie zal Baan worden bijgestaand door Graham Arnold. De voormalig aanvallere van Roda JC en NAC Breda is nog altijd interim-bondscoach AustraliŽ sinds het vertrek van Guus Hiddink afgelopen zomer na het WK in Duitsland.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!