Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk test Finse verdediger


5 december 2006 - In de zoektocht naar mogelijke versterkingen had RKC Waalwijk een oefenduel ingelast voor haar beloftenploeg tegen Jong NAC Breda. In deze wedstrijd kregen een aantal buitenlandse testspelers een kans zich te bewijzen. 'Allemaal jongens uit het buitenland die ons zijn aangeboden.,' aldus technisch directeur Henry van der Vegt in het Brabants Dagblad.

Een van de spelers die gisteren op bezoek was in Waalwijk is de Finse international Ville Taulo. De verdediger van FC Lahti is 21 jaar en speelde al enkele interlands voor zijn land, ook is Taulo al vier seizoenen lang een vaste waarde voor zijn club. Er is besloten Taulo nog een week mee te laten trainen met de beloften. Het is overigens niet de eerste keer dat Taulo een kans krijgt in Waalwijk, de verdediger was al eens eerder op bezoek in Noord-Brabant.

Het is op dit moment onbekend welke andere buitenlandse spelers er nog op proef zijn geweest bij RKC Waalwijk. Wel is duidelijk dat RKC Waalwijk op korte termijn hun gewenste kandidaat-trainer zal benaderen. Deze trainer is van de interesse op de hoogte maar nog niet direct benadert door de club. Volgens de geruchten zou het gaan om RBC Roosendaal trainer Robert Maaskant.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!