Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Prominenten verenigen zich in actie voor Feyenoord, tegen geweld


5 december 2006 - Honderden prominenten uit de wereld van sport, politiek, cabaret, media en het bedrijfsleven betuigen woensdag 6 december (morgen) hun steun aan Feyenoord op de achterpagina van het sportkatern van het Algemeen Dagblad, AD Sportwereld. De actie heeft als slogan: ‘vóór Feyenoord, tegen geweld en voor een voetbalwet’.


Het Algemeen Dagblad geeft op haar website al een aantal namen prijs die de actie ondersteunen, het gaat hier onder andere om bondscoach Marco van Basten, de oefenmeesters Ronald Koeman, Wiljan Vloet, Foeke Booy en Bert van Marwijk, de politici Wouter Bos en Jan Marijnissen, oud-spelers als Ove Kindvall, Willem van Hanegem, Henrik Larsson, Dirk Kuyt en de broertjes Kalou. Andere bekenden zijn onder andere Bram Peper, Wilfried de Jong, Antonie Kamerling en voormalig Davis Cup-captain Tjerk Bogtstra.

Ook Jorien van den Herik laat zich niet kennen en heeft meegewerkt aan deze acite. De huidige president-commissaris van Feyenoord lijkt op korte termijn bij Feyenoord te vertrekken maar heeft natuurlijk nog altijd een grote binding met de club.

Aanstaande donderdag zal Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid te horen krijgen of men zal worden gestraft naar aanleiding van de rellen in Nancy en het bierincident in De Kuip tegen Blackburn Rovers. Ook zal dan bekend worden wat de strafeis zal zijn. Velen vrezen dat Feyenoord een aantal jaar Europees zal worden uitgesloten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!