Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilson vertrekt per direct bij FC Zwolle


5 december 2006 - FC Zwolle moet op zoek naar een nieuwe spits, zo meldt RTV Oost. De Braziliaanse aanvaller Wilson Cruz Da Silveira, kortweg Wilson, heeft in goed overleg met Zwolle besloten om per direct terug te keren naar zijn moederland. De 21 jarige Wilson kampte met heimwee. De aanvaller werd begin dit siezoen overgenomen van Portuguesa en raakte onlangs zijn basisplaats kwijt.

Directeur Gerald van den Belt van FC Zwolle bertreurt het vertrek van de aanvaller. “Het is heel jammer voor een speler wanneer hij om deze reden zijn talent niet waar kan maken. We waren erg positief over hem op basis van zijn stage in de voorbereiding. Ook in het begin van de competitie liet hij zien waarom hij een contract had verdiend. Hij kreeg echter steeds meer last van heimwee en de laatste weken ging zijn spel er onder lijden. Op zijn verzoek hebben we zijn contract ontbonden.”

De 1.91 meter lange Wilson speelde dit seizoen zestien competitieduels voor Zwolle waarin hij drie keer tot scoren kwam. Zwolle is al druk op zoek naar een vervanger van de Braziliaan. Hristov wordt daarbij regelmatig genoemd. De Macedonische aanvaller speelde al eens een seizoen in Zwolle, in Nederland stond de spits ook onder contract bij FC Zwolle. Momenteel zit de 30 jarige Hristov zonder club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!