Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ kan in Sevilla beschikken over Waterreus


5 december 2006 - AZ kan in de UEFA Cup gewoon beschikken over Ronald Waterreus. De club uit Alkmaar legde de ervaren doelman gisteren tot het einde van het seizoen vast vanwege blessures van Sinouh en Didulica. Vanwege deze blessures kon AZ gebruik maken van een speciale regel van de Europese voetbalbond UEFA om zo een extra keeper op de spelerslijst te zetten.


Waterreus kan volgende week dan ook gewoon meedoen in het UEFA Cup-duel van AZ in en tegen Sevilla tegenover De Telegraaf. "Het kan en mag", aldus Louis van Gaal. "Wij moeten daartoe een formulier ondertekenen, dat onze twee keepers Joey Didulica en Khalid Sinouh geblesseerd zijn. Dat zijn ze op 14 december voor het uitduel met Sevilla"

AZ heeft in Sevilla aan een punt voldoende om zeker te zijn van de groepswinst. Hierdoor ontloopt men in de knock-out fases clubs die uit de Champions League komen en daar in de groepsfase als derde zijn geeindigd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!