Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Benjamin De Ceulaer is op weg naar RKC Waalwijk'


5 december 2006 - Benjamin De Ceulaer lijkt op weg naar RKC Waalwijk. De Belgische aanvaller mag vertrekken bij Feyenoord. Volgens de zaakwaarnemer van De Ceulaer is er inmiddels al zo goed als zeker een akkoord tussen Feyenoord en RKC Waalwijk. Zaakwaarnemer Dullers: 'RKC is al rond met Feyenoord, maar we spreken ook met FC Brussels en Sint-Truiden.' Feyenoord verhuurde De Ceulaer in het seizoen 2005/2006 al aan de Brabanders.

"Het kan zijn dat we woensdag met RKC een overeenkomst bereiken, maar we willen nog geen contract tekenen. De Ceulaer wil sowieso wachten tot midden december om te tekenen. Er zijn immers nog clubs die al contact hebben opgenomen. Vitesse en Twente in Nederland, Brussels en Sint Truiden in BelgiŽ", aldus zaakwaarnemer Tony Dullers tegenover het Belgische Sporza.

De Ceulaer heeft bij Feyenoord nog een contract tot en met de zomer van 2008, daarvoor zou RKC Waalwijk dus een kleine transfersom moeten betalen om deze verbintenis af te kopen. De Ceulaer werd afgelopen zomer door Feyenoord teruggehaald, maar belandde al snel op de tribune. Erwin Koeman ziet geen toekomst weggelegd voor de rechtsbenige aanvaller in Rotterdam-Zuid.

Op de vraag van Sporza of een mogelijk vertrek van voorzitter Van den Herik iets verandert aan de situatie van de aanvaller antwoordde De Ceulaer: 'Nee, alles is al beslist. Ik vertrek zeker bij Feyenoord.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!